Vzpomínky na Tebe

Vzpomínky na Tebe

Anotace: ...

*****



Snažím se své vzpomínky
Na Tebe prosát
Nejhrubší síto co mám
Jsem si vzal
Co ale dál
ŽÁDNÉ zrnko nepropadá
Propadám
Každé
Každičké
I ten nejnepatrnější
Jednotlivý kousek
Velikostí Slunci se rovná
A jak do země kořeny stromů
Ty hluboko do mě prorůstáš
Čím dál víc
Pohltíš mě
Úplně
Nebudu již v sobě
Snad
Uchován zůstanu
V Tobě





*****
Autor Druza, 23.10.2009
Přečteno 451x
Tipy 5
Poslední tipující: FrankB, Iwetta, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí