TAK JDE ČAS

TAK JDE ČAS

Anotace: ACH ACH ACH

jedna krásná
mi v mysli utkvěla

ne to je lež

spousty krásných
mi v mysli utkvěly
byly mi poklady
a ony si mě nevšimly

a i kdyby si mě všimly
já byl raději sám
nebo jsem se bál

časy se mění a ony s ním
i já se měním, a tak teď
v mé mysli přednost má
jenom jedna jediná
Autor Jan D., 22.11.2005
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No konečně a doufám, že si tě všímá!

23.11.2005 12:23:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí