Láska

Láska

Anotace: Je to báseň o lásce a o citu.

Láska je,
silné kouzlo.
Má svou sílu,
tělo i duši.

Je v každém v nás,
objeví se teď nebo nikdy.
Netuší co dělá,
kouzlo lásky přichází.

Nikdo neví jaká je,
co bude člověk vyváděť.
Ten kdo má sílu,
duši a život.

Zná lásku,
a ví jak na ní.
Najde jí každý,
kdo má cit.

Tušíme,že to nejde dál,
přece pokračovat.
Láska má svůj řád,
milost s ní počítá.

Smůla má strach,
třese z lásky.
Plné vášne a nadčenní,
láska má svůj cíl.

A ty měj údiv,
a koukej zkoumat.
Mít všechny rád,
a hlavně žít a nepřestat psát.
Autor Erča, 23.10.2009
Přečteno 444x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí