Nic se nezmění

Nic se nezmění

Anotace: pořád dokola...

Poslední dny snažila jsem se
sama sebe přesvědčit,
že možná ještě máme naději.
Že vše lze vyřešit!
Nezalekneme se přeci prvního
sněhu, závějí...
Ještě včera jsem byla plná nadějí!

Ale dnes. Dnes nemám sílu,
vím že to nezvládnu.
Jsem unavená tebou,
tvým postojem, hloupými názory,
které mě trápí nad ránem,
když ležím v tvojí posteli
a vím, že se nic nezmění...
Autor Kariš, 23.10.2009
Přečteno 374x
Tipy 1
Poslední tipující: Iwetta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí