stýskám si

stýskám si

Anotace: ... do disku ...

.
utíkám si do písku
modelovat stíny
vyškrtávat z notýsku
královniny splíny

na disku zas vyrazím
natáhnu si džíny
v zadní kapse mám pětku
v předních jenom díry

možná tě dnes obejmu
nebo někdo jiný
nabídne ti korunu
a k ní zlatý křtiny

utíkám si do disku
prašný mlhoviny
modelovat do písku
další blbou Zemi
.
Autor a_tao, 23.10.2009
Přečteno 726x
Tipy 25
Poslední tipující: Lioness, Patěnka, HonzaJ, isisleo, Zefi, Psavec, Lota, labuť, zenge, hašlerka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedená, líbí se mi.

24.10.2009 12:36:00 | Psavec

Nikdy nejsem méně sám,
než když jsem sám

24.10.2009 10:40:00 | Lota

Zdá se mi maličko jiná, než Tvé ostatní, ale stejně hezká!

24.10.2009 09:05:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí