Nenávidím ale chcem

Nenávidím ale chcem

Anotace: Tak mi prišlo ľúto :)

Kde sú tie tvoje sľuby?
Kde sú všetky krásne slová?

Ostali mi po tebe len slzy,
tak načo si bol vlastne dobrý?
Kráčam sama v daždi,
a ťažko mi nie je snáď navždy.
Nie ty nie si pre mňa,
ja som lepšieho hodná.

Nenávidím, neznesiem...ale tajne chcem
Len ty ma trápiš v každej ťažkej chvíli.

Nevieš čo je túžba!

Nikdy si nezažil,
nikdy si necítil.
Túžba objať, túžba lietať,
zavolať a snívať.

Povedz mi to aspoň do očí
a ja nepoviem už nič...
Autor dievcaVsne, 23.10.2009
Přečteno 314x
Tipy 2
Poslední tipující: Iwetta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí