Náhoda

Náhoda

Anotace: v té době jsem růžové brýle měl

2005

Náhoda

Když jsem Tě
poprvé uviděl
tak jsem mu záviděl
jak pěknou holku má
a já byl sám

pak se sešel
čas s časem
a já Tě měl
jen pro sebe
už nejsem sám

naše láska
vzkvétat začala
já se bál
vydržílito
spolu nám

čas plynul
dál a dál
naše láska však
kvete dál
strach zmizel
tam ty tam
Autor JarekBrnoCz, 24.10.2009
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí