Parfém - The man with no name

Parfém - The man with no name

Anotace: ---bacha na výběr parfémů, co se stane, až vám ten váš nebude vonět??---

Souznění dvou pohlaví,
Mysl láskou zadáví,
Jsme jako šílení,
Když právě On u nás není.

Mažeme si rohlík na sýr,
Žijeme mimo tento reálný vír,
Smějem se na celýýý vesmír..

Voní nádherným parfémem,
santalové dřevo, limetka, rozmarýn,
vzbouzí u nás žen opojenost červených vín.

Je to jako když nám napíše smsku,
Náhle je po veškerém stesku,
Odepíšeme rychlostí blesku..

Zbláznění do člověka beze jména,
Tak tohle si přeje každá žena??

Je to jako když se žena navoní parfémem,
Jde za mužem s nepodstatným jménem,
Cítí na něm voňavku svých snů,
A nyní jsou spolu několik dnů.

A jak to skončí?
Žena si pro nový parfém skočí??
V životě obou se zrodí tolik vůní,
ale existuje jedna vůně pro oba - parfém lesních tůní?
Autor Stepbystep, 24.10.2009
Přečteno 408x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Miroslav Možný, Lioness, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

báseň excelentně umocněná pravým ženským šarmem

24.10.2009 18:56:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí