***

***

Anotace: ...

Zapadám do sněhu
v ledu umrzám
hledám světlo ve tmě
hledám štěstí bez poskvrny

Potkávám včerejšek
v zítřejší krvi
rozbíjím skály z prachu
řvu a nejsem slyšet

-Nářek je bez ozvěny
otázky bez odpovědi-

Počítám životy
které můžu prožít
a kolik jizev můžu unést
v ledu počítám

Čekám na slunce
co roztaví ledy
a kamené slzy
co nemohou odplout

Vrývám čisté vzkazy
co nebudou přečteny
co budou spáleny v slunci
v kterém i já shořím

Shořím ve velkém ledovci
z neprůrazných slz
zemřu skrz na skrz
..pak přijde smíření..
Autor Human Shadow, 24.10.2009
Přečteno 412x
Tipy 6
Poslední tipující: Helena Buchtová, Marquizzzka sarkastoptiminihilistka, Nessa Anárion
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherně jsi to popsal... Beznadějné pocity bez náznaku vysvobození. ST !

04.11.2009 10:01:00 | Helena Buchtová

Nádherně jsi to popsal... Beznadějné pocity bez náznaku vysvobození. ST !

04.11.2009 10:01:00 | Helena Buchtová

...fantasticky přesné...to jsou přesně pocity co mívám i já...moc se mi líbí...

30.10.2009 00:04:00 | Marquizzzka sarkastoptiminihilistka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí