Nejsou slova

Nejsou slova

Anotace: ***

Sbírka: TY

Nejsou slova pro bolest, co cítím
Její pach mě v sítích chytil
Krev ze mě vysává
Jsem ta, co nic nevzdává
Ale tohle jsem vzdala...

Nejsou slova pro stesk, co mě trápí
Ta chuť do svých pout mě lapí
Na padrť moje kosti tříští
Už není nikdo příští
Prázdnou jsem se stala...

Nejsou slova pro smutek, co mě svírá
Zevnitř mě zaživa rozežírá
Jako červi v mém vlastním hrobě
Ty červi v tobě
I ty jsem milovala...

Nejsou slova pro smrt živého těla
Pro jizvy srdce, co jsem ti otevřela
Pro chlad dlaní, jimiž jsem hladívala
kůži tvou protkanou záchvaty dominance
Už není další šance
Je jenom bolest, stesk a smutek
Je jenom smrt za tímhle životem
A slova, co nikdy dostatečně nevyjádří,
jak těžké je dostat se až sem
Tak strašně milovat,
a přitom...

Všechno vzdát...
Autor unstoppable, 25.10.2009
Přečteno 384x
Tipy 6
Poslední tipující: Vee, fijalka, enigman, Mirusek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí