Čekání na léto

Čekání na léto

Anotace: Tvoje tělo mi patřilo, ale tvoje duše nikdy!

Po zimě, na jaře,
přicházíš bez tváře,
po létě, na podzim,
odešels, odcházím.

Pokaždé přeji si,
ať tu jsem, ať tu jsi,
v létě či po zimě,
zůstanem naivně.

Vzpomínky pod ledem,
zanechat dovedem,
po jaře na léto,
"Lukáši, Markéto."

Zase si tak cizí,
dokud sníh nezmizí,
po zimě, na jaře,
přijdeme bez tváře.
Autor little.punkie, 25.10.2009
Přečteno 313x
Tipy 3
Poslední tipující: JohnyD., WAYWARD, nejsembásník
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...není to špatné,dobře se to čte

27.10.2009 15:16:00 | WAYWARD

i krátké letní lásky zanechají někdy hluboké stopy...

25.10.2009 09:32:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí