Přírodo, napověz

Přírodo, napověz

Anotace: jen tak :-)

Sbírka: Naděje umírá první

V tento čas nevšední
pod vrbou zpovědní
hledám odpovědi na otázky
jež týkají se lásky

V sedmikrásky okvětí
...má mě ráda...
...nemá mě ráda...
mít jen trochu ponětí

Ještě najít čtyřlístek
k léčení bolístek
na životním rozcestí
najít si ho pro štěstí

Věřím v jarním rozpuku
pod rozkvetlou třešní
naleznu odpověď
na slova dnešní
Autor Matty09, 25.10.2009
Přečteno 445x
Tipy 10
Poslední tipující: bellacomp, Sidonie89, Psavec, Mbonita, Házté, Duhová, Lioness
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

upřímná, hezká ...ST !

25.10.2009 13:30:00 | Házté

já ti ten čtyřlístek ze srdce přeju =) píšeš krásně

25.10.2009 11:53:00 | Duhová

O5 krásně napsané ;) ST

25.10.2009 11:09:00 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí