Navždy sám

Navždy sám

Anotace: ***

Třeba se stovkou lidí, ale navždy sám,
i když tě nevidím, nocí bloudím s tebou,
třeba už nezbývá naděje, já stále doufám,
i když nevím kam tvá slova mě vedou...

***

Mám tolik otázek, ale nesmím se ptát,
píši ti naposledy, nesmím tě milovat,
i když mám zapomenout, budeš navždy se mnou,
i když mě ztratíš, sejdeme se...
jednou.
Autor Jamesow, 25.10.2009
Přečteno 355x
Tipy 11
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Vlk v rouše, Lioness, Gabriel17, Alasea, septemberSax, Matty09
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí