Jestli...

Jestli...

Anotace: ...nehodnoťte to prosím přísně, jen jsem po včerejšku ze sebe potřebovala dostat emoce...

jestli ráno vyjde slunce
a usměje se na mě
jako každý ráno
bude krásnej den.

Jestli jsem živá
tak myslím a dýchám,
myslím, někdy až moc...
například včerejší noc...

Jestli jsi myslel všechny svoje slova vážně,
jestli to nebylo jen z tvé vínem zamotané hlavy,
jestli ten hovor, tanec, pohled, polibek
něco znamenal i z tvé strany

tak...
tak...
tak...

Prostě nevím,
prostě jsem to já.
Zkouším žít,
a někdy překračuju pravidla
přidávám moc plyn
a jezdím do zákazu
a nebezpečně předjíždím.
Jestli mě ty změníš....
tak nevím jestli to budu ještě já...
Autor jaňa, 25.10.2009
Přečteno 516x
Tipy 5
Poslední tipující: Mario de Janiero, kleopatra.sedma, W.O.K.O., Lioness
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vždycky to budeš ty-skvělá, veselá holka, má nejlepší kamarádka:) Možná v sobě objevíš něco nového, ale vždycky to bude část tebe, bude to k tobě patřit.

25.10.2009 20:59:00 | kleopatra.sedma

krásná, po cestě na zítřejší oběd budu jedno ucho...

25.10.2009 17:39:00 | W.O.K.O.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí