Absolutní

Absolutní

Anotace: Jedna starší... Když někdo někoho miluje a najednou je konec, z ničeho nic...

Chtěl jsem ti dát,
co jsem měl,
nechtěla si
věřit mě.

Že tě mám opravdu rád,
že za tebou budu stát,
ať se děje co se děje,
ať velký vítr je
či peřeje.

Lámu si hlavu,
co se to stalo
v prázdnu tu plavu,
dal jsem ti málo?

Nevím, co víc to chtělo,
snad aby se tolik nesetmělo,
aby bylo ještě chvíli světlo,
a v objetí tvém teplo.

Marně pátrám, kde je chyba,
vždyť já tě jen z lásky líbal,
nemám zdání, co je špatně,
zvedám se teď, když sem na dně.
Autor Richard LaFontaine, 25.10.2009
Přečteno 362x
Tipy 3
Poslední tipující: Boudicca, její alter ego, Stepbystep
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí