O pokeru to neni

O pokeru to neni

Anotace: Nevim co říct,v životě se mi nic nedaří, takže pište klidně kritiku jak chcete...mě už to je jedno. Všechno na co sahnu zkazim, nikdy se mi nic nepovedlo. Chcu jenom vědět vaš názor.

Teď mi přišla dobrá karta,
vsázím všechno, tohle kolo vyhraju.
Co mi chybí, i když je tu dobrá parta?
Na bluffy teď nehraju.

Skvělá šance tady byla,
situace se však nezměnila,
pořád prohrávám,
sakra proč?
Je to jako kolotoč.

Něco mi tu chybí,
tenhle text o pokeru není,
o čem to je? odpověď zní:
stálá smůla v lásce,
poker je to poslední.

Žádná šance už tu není,
kamarádka s ním teď leží.
Vytáhla dvě esa, na moje Qčka
a tohle je konec
tečka.

Další kluk, co se mi tam líbíl,
na druhý den odjel, jak to večer slíbil.
Informace o něm žádné,
a sebevědomí mám slabe
už ho asi neuvidím,
bože tenhle pocit nenávidím,
jaké má soupeř karty?...hádám
už me to fakt nebaví...skládám.
Autor Caprica, 25.10.2009
Přečteno 322x
Tipy 4
Poslední tipující: Patrik Mališ, susana načeva, Larey, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí