Dotkl jsem se snu

Dotkl jsem se snu

Anotace: :/

Před lety
byl jeden sen
chtěl jsem se ho..
jen dotknout
okusit tu krásu
okamžiku
pak na něj zapomenout
a jít dál cestou svou.

Před rokem
jsem se ho dotknul
jen jednu noc
jen pár polibků
pár hodin
kdy sen byl realitou.

A sen se roztrhl ve dví
a rozplynul se
a já mu to dovolil
nechal ho jít
a vrátil se tam
kde jsem předtím byl
do něčeho zaběhlého
a jistého
i když to.. už nebylo
co to bývalo.

Dnes lituju
že jsem sen chtěl jen ochutnat
a ne že jsem jej chtěl ŽÍT
i když jsem mohl
ty jsi tu dnes mohla být
a vše mohlo být jinak.

TŘEBA!
Autor Larey, 26.10.2009
Přečteno 376x
Tipy 9
Poslední tipující: carodejka, vandule, hašlerka, Květka Š., Stepbystep, HonzaJ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach ta bolestná nejistota.

28.10.2009 11:28:00 | vandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí