dneska smíš

dneska smíš

Anotace: ... naposled ...

.
aničko, alice, alenko
krůčky máš poslední
dozadu za zrcadlo

tam smíš být princeznou
v tanci víl motýlích
nevšedním večerem
milióním jediným

až se ti zasteskne
řekneš si naposled
hodně krát hodně
heč dává večerem
dočista nic

až se ti opravdu
zasteskne
vrátíš se
z tance

před
prince
v zrcadle
a on tě políbí

poprvé
dcero

krůčky máš poslední zrcadlem
.
Autor a_tao, 26.10.2009
Přečteno 536x
Tipy 12
Poslední tipující: isisleo, Lioness, Zefi, hašlerka, WAYWARD, Mbonita, labuť, Agniezka, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí