Ona

Ona

Anotace: ..která se nevěrou nestala. A jsem tomu rád, že to co mohlo být krásné, se naštěstí vůbec nestalo...

Slzy k chlapům nepatří
slova klasika to praví
už nikdy Tvé oči nespatřím
možná, snad, kdo ví?

Chci i nechci, schizofrenik
pátrám, čekám, odmítám
nechci to zakřiknout, blíží se zánik
nebudu s Tebou, nebudu sám.

Nic víc Ti nemohu dát
ale jiným mohu všechno vzít
tak proč měl bych si hrát
a ke všem se zády otočit.

Sám se sebou se vyrovnám
nechci ublížit, ikdyž jsem chtěl
vždyť každý obraz je důležitější než rám
jsem jiný a nestydím se za úděl.

Myšlenek mám milión
a všechny jiným směrem jdou
jednou si možná řekneš, to byl on
co řekl slova, která lžou.

Však zdá se mi, že konec vítáš
když východisko není
zase se jinde skrýváš
a já věřím v zapomnění.
Autor Tom XVI, 26.10.2009
Přečteno 326x
Tipy 6
Poslední tipující: Lorraine, Lioness, bellacomp, Mraveneček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)láska nezapomíná

26.10.2009 12:48:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí