Mozek versus srdce

Mozek versus srdce

Anotace: když se jeden hádá s druhým....

Zavřeš oči,
uticháš.
Kam mi zase unikáš?
Mezi prsty, kde tě najdu?
Bez tebe já brzy pojdu.

Chci tě,
šeptám do ticha.
realita vyprchá,
sny zůstávájí bez pochyby
křiklavé tvé pohyby.

Nech mě jít do tvého srdce,
projdu nespotaná, zamotaná.
Mozek brání citu vyplout prudce,
avšak i on pokulhává.
Autor Mak, 26.10.2009
Přečteno 437x
Tipy 11
Poslední tipující: PPetrushka, Psavec, Prdelka10, zelená víla, Kars, WAYWARD, Nút, Mraveneček
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbíla se mi

20.07.2010 16:35:00 | PPetrushka

jojoboj mozku a srdce dobře znám není lehkej...

26.10.2009 12:53:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí