Nač si přát...

Nač si přát...

Anotace: ...to co stejně nemůžeme mít. Nač hledat to, co stejně nelze najít...

Už nesníš o štěstí,
víš, že k tobě cestu nemá.
Je pouze pro lepší
a ty, které často hledá.

Nesníš o lásce,
ač krásné by to bylo.
Však tvé srdce v sázce,
že snad lépe by se žilo?

Nevěříš na osud,
který dostihne tě.
Nebo snad doposud -
jsi žila v jiném světě?

Lidé tě míjejí bez pohledu zpátky,
jsi jednou z davu,
však ta, co nevstoupí v nebeské hrátky.
Nesníš o princi na bílém koni,
láska tě vynechá -
stejně jak vloni.

Bez citů jít -
a nic si nepřát.
Bez lásky hnít,
však najevo nic nedát...
Autor Mania Dardeville, 26.10.2009
Přečteno 367x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí