???

???

Anotace: ???

2001

Miláčku
hvězdičko
má jasná milovaná
srdce mé láskou
po Tobě puká
když Tě nevidí
a neslyší


jak
srdíčko mé
něžně prosí
to Tvé
o něžnou lásku


jak rád
s Tebou jsem
když Tě
kolem sebe mám
zamilovaně si
s Tebou povídám
ovšem co je
a bude dál


jak rád
poslouchám
Tvůj hlas
který se umí smát
či povídat


jak moc se
s Tebou
zaruku držím
a přitom Tě
ve své náručí mám


jak moc
mi to chybí
když jsem sám
a jen
na Tebe myslím
i když usínám
Autor JarekBrnoCz, 26.10.2009
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí