Věčný spánek

Věčný spánek

Anotace: Monolog umírajícího muže s překvapivým závěrem.

Sbírka: Tajemství noci

Už nemám čas a chce se spát,
tolik jsem ti mohl dát.
Už nemám čas a chce se snít,
jen naposled tě... políbit.

Už nemám čas, co má se stát,
věčný sen si nechám zdát.
Už nemám čas, už musím jít,
do rána budou stíny bdít.

Už nemám čas a měsíc zbled'
na moje srdce tlačí led.
Už nemám čas, nastane den,
kdo zemře bude svoboden.

Už nemám čas, temní mi zrak,
mám rozloučit se s tebou jak?
už nemám čas, noc vládne mi,
den bytí skončil na zemi.

Už nemám čas, se láme dech,
jen v pokoji mě zemřít nech.
Už nemám čas, smrt odbila,
a tak jen... proč jsi mě dívko.... zabila?
Autor Aren, 26.10.2009
Přečteno 410x
Tipy 5
Poslední tipující: Okřídlená Lištička, Goffy, hermiona_black, Kars
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A já mám čas, típek ti dát, ale přečti si to ještě:-)

26.10.2009 19:31:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí