přátelům a mamce

přátelům a mamce

Anotace: teď už ne jenom tak

Kdyby na světě existovala medaile krásných vzpomínek,
patřila by Tobě, mami.
Ale co s takovou medailí.

Kdybych našla louku plnou kopretin,
natrhala bych je všechny pro Tebe.
Ale kde vzít tolik váz.

Kdyby se dala vážit štědrost a láska,
kterou dáváš druhým lidem,
Tobě by ani váhy Váh nestačily.

Já však nemám medaili krásných vzpomínek,
teď na podzim nenajdu louku plnou kopretin,
ani nemám žádné váhy Váh.

A tak Tě nosím ve svém srdci,
jako to nejcennější, co mám.
A za to, že dosud stále bije,
patří i Tobě, mami, můj DÍK.
Autor hromotlucek, 26.10.2009
Přečteno 288x
Tipy 1
Poslední tipující: hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle dílko (na rozdíl od toho co sis napsala na profil) dává smysl a má cenu... :o)

08.01.2010 16:59:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí