Brumík

Brumík

Anotace: .......

Miluji tvůj úsměv,
pro který bych změnila svět!
Miluji tvou vůni,
jako žabka svou tůni.
Miluji tvou inteligenci,
která je velká jako plocha na měsíci.
Miluji ty rána, kdy se vedle tebe probouzím
a vedle tebe se nacházím.
Miluji tě jako nikdy nikoho,
protože jsi nejúžasnější muž, kterého znám!!!
Autor Majketka Pietraszová, 26.10.2009
Přečteno 510x
Tipy 2
Poslední tipující: CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí