Ach lásko, má lásko

Ach lásko, má lásko

Anotace: Vyznání k dvouletému výročí

Ach lásko, má lásko.
Život bez tebe si již nedokáži představit,
čas by se tím musel zastavit.
Aby nebolelo srdce bez tebe,
aby nemrazilo, jak lednové nebe.
Aby žalem neumřelo
a s ním pak i moje tělo.

Ach lásko, má lásko.
Tvá kůže a dotek,
tvé oči a pohled,
tvé rty a polibek,
tvůj hlas a slova lásky...
...dva roky miluji víc než sebe,
ďáběl mi tě seslal ze spodního "nebe".

Ach lásko, má lásko.
Tvá krása a bledá kůže,
kdo proti tomu něco zmůže?
Ptám se, proč zrovna já...
..tobě učarovala?
Co by nejedna slečna,
za mé místo dala?

Ach lásko, má lásko.
Jsi jako ten nejkrásnější sen,
jsi jako oheń i voda zároveň.
Čarokrásný jako jasná noc,
zářivý jako slunečný den.
Jsi jako vzduch,
bez kterého nepřežijem.

Ach lásko, miluji Tě má lásko!
Autor lecrecia, 26.10.2009
Přečteno 641x
Tipy 5
Poslední tipující: jaroslava anna, Kajaro, Isquieasuus, susana načeva, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné vyznání lásky, ale pozor, aby nebyl pád z nebe bolavý!T

01.05.2010 02:00:00 | jaroslava anna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí