Hračka

Hračka

Anotace: To je tak, když si jeden člověk vytváří iluze o někom jiném, vidí vše růžově a nevšímá si drobných nuancí. A pak snadno zakopne

Našel jsem si dívku, s kterou si hraju
Já vím, že bude moje zkáza
Ale snad předtím narychlo neuzraju
Pak už nic nebude má oáza

já vím, měl bych dávat pozor
abych se nespálil
však je to jen váš názor
a já jsem se mu nebránil

jak dopadne má nová záliba
já nevím sám
však vzrůstá moje obliba
a pořád se usmívám

a tak poslouchejte, milé děti
je už čas jít spát
a v nejkratším časovém rozpětí
si zas půjdu hrát
Autor lexus, 27.10.2009
Přečteno 344x
Tipy 3
Poslední tipující: Sweet KiWi, KockaEvropska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí