Naivní Kráska

Naivní Kráska

Zavřela oči
naivní kráska
roztáhla nohy
on si to o ní udělal
říkal tomu láska

Svět se točí
naivní kráska
k lásce nemá vlohy
její rty mlčí
na čele vráska

Nedožije rána
naivní kráska
komu zvoní hrana
navždy bude sama
po smrti milována
Autor Krásná Princezna, 27.10.2009
Přečteno 349x
Tipy 9
Poslední tipující: Bíša, Psavec, destovecka, Djinii, Květka Š., nejsembásník
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Fuj a tip.

27.10.2009 10:16:00 | Djinii

UFF, to je smutnýýýý...
princezničko, bude líp...
možná amor vystřelí nový šíp...

27.10.2009 09:07:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí