Kde usíná slunce

Kde usíná slunce

Anotace: co k tomu říct? :D

Vidím na dně sklenice
zbytek vína - v něm plave kus Měsíce
Jo to pravda? Nebo zdání - pouhý klam?
Chyták co se hodí do reklam?
Jestli Měsíc plave si, tady v sklence od vína
kdepak asi moje slunce unaveno usíná?
Nejspíš v tvojí posteli…
Autor Chašmodský, 27.10.2009
Přečteno 489x
Tipy 2
Poslední tipující: destovecka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí