Ty jsi má dračice

Ty jsi má dračice

Anotace: ..... :-* ....

Ty jsi má dračice
prázdná a žíznící
Jsi moje touha
odlitá v střevíci
měsíční záře

Přicházíš ke mně s tmou –
Objímáš mne
a já toužím tě zout

Sundat ti střevíček
Svůj oheň do tebe vlít
Plameny chtíče
celou tě sežehnout
a další noc
nechat tě zas zazářit…
Autor Chašmodský, 27.10.2009
Přečteno 722x
Tipy 2
Poslední tipující: Skalnička, CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí