Nevyhnutelnost vášně

Nevyhnutelnost vášně

Anotace: vášeň a báseň ...a vášeň ...a báseň ...a

v naprostém šílenství vášně
odmítám celý svět

jediným vesmírem
jedinou existencí
musí být vášeň!
čím více žádoucí
a čím více neukojená
tím rozhodnější odmítnutí všeho
tím bolestnější odmítnutí sebe

a čím více o tom píšu
tím více sebe zpět přijímám
něžně, potichu, krůček po krůčku
písmenko za písmenkem
volně a plynule cítím sám sebe
celého, nahého, čistého
a dokořán otevřeného

a vášeň? má opět někoho,
koho může svést
Autor TH, 23.11.2005
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vášeň jako setmění, v jediném dychtění, se zračí záře!

23.11.2005 11:12:00 | Krtica

Vášeň občas není špatná;-)

23.11.2005 01:56:00 | Lenka Ikarro

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí