Noře Křakové z Bohumína

Noře Křakové z Bohumína

Anotace: Jen pro tebe

Volám Tě Noro
prosím kde jsi
Ty moje zlato
ted pykám jen za to.

Dívám se na nebe
a myslím jen
na Tebe
dívám se na hvězdy
prosím kde jsi.

Bylo mi fajn
Tvé tělo hřálo
však chybělo nám
jen opravdu málo.

Prožít znovu milování
bylo by tak krásné
já vím že už to nejde
když do života Ti nový člověk vejde.
Autor betmen71, 27.10.2009
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a nezastavíš.. život,děj..

27.10.2009 23:06:00 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí