Světlo uprostřed tmy

Světlo uprostřed tmy

Anotace: v cizím městě tak trošku na pospas sama sobě.Okna tvojí kanceláře a pár vět co zabolí

Sbírka: Koloběh lásky

Dívám se do oken
tvých tmavě modrých snů.
V té mlze pocitů
počítám kolikrát si štěstí přeješ
a kolikrát ho máš.
Kolikrát toužíš
a kolikrát nedostáváš
LÁSKU

Zázrak je jako kousek nebe,
jak to otevřené okno uprostřed paneláku.
V němž jediném se svítí.

A ikdyž bloudím.
Protože map a cest je příliš.
Ikdyž se ztrácím a hledám cestu zpět.
Pak prosím tvé světlo.
Ten přístav mojí naděje...
ať i ve tmě svítí
a ať ho moře neveme.
Autor urcite.me.neznas, 27.10.2009
Přečteno 340x
Tipy 6
Poslední tipující: Kávový Poutník, efeeez, PPetrushka, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prosím tvé světlo..ST!

28.10.2009 18:56:00 | PPetrushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí