Bez Tebe

Bez Tebe

Anotace: bez Tebe šelmičko...

Bez Tebe,
já nechci životem už jít.

Bez Tebe,
já nemám chut dál snít.

Bez Tebe,
můj život je moc prázdný.

Bez Tebe,
zdá se, že nic není snadný.

Bez Tebe,
kráčím dnem úplně prázdná.

Bez Tebe,
rána jsou naprosto chladná.

Bez Tebe,
nikdy, nikde a nikam.

Bez Tebe,
sama do sebe pronikám.
Autor Labanda, 28.10.2009
Přečteno 677x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí