Nejkrásnější vůně

Nejkrásnější vůně

Anotace: ....té vůně se nemůžeš nabažit....

Ty mě vábíš sladkou vůní jako šeřík,
táhne mne k tobě i sebeslabší větřík...

Slyšel jsem, jak se hádají ptáci a hmyz,
která vůně je nejlepší, která je miss.

Kolibřík říkal a třepotal na místě,
že jen z vůně lilie usne na listě.

Včela ale zase bzučela hlasitě,
že pouze vlčí mák ji chytá do sítě.

Na to se ale ozval pan Otakárek,
že jedině jen pro něj šeřík je dárek.

Čmelák opakoval stále růže, jen růže,
ať se přihlási ten, koho ona nezmůže.

Já jsem přerušil a utišil ten ruch,
oni se otočili a vytvořili kruh.

Nejkrásnější vůni přeci má jen LÁSKA,
Já to vím! Je to zbytečná otázka!
Autor L. Šebestián Borský, 28.10.2009
Přečteno 638x
Tipy 4
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé podání ST,

29.10.2009 06:34:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí