Skřivanův zpěv

Skřivanův zpěv

Anotace: myšlenka, kterou jsem napsal jako text pro dechovou hudbu Buchlovjané

Sbírka: Lásko přileť! Ty vrabčátko!

Ptal jsem se já ptáčka,
když večer sletěl z nebe,
odpočinout křídlům,
vidět lásko tebe.

Dal jsem mu já vodu,
když žíznivě se díval,
zazpívej mi odu,
tu co jsem rád míval.

Pověz, proč já nemůžu,
vzletět k nebi taky,
proč já vidět nemůžu,
pole, lesy, máky...

Méte také křídla,
on mi odpověděl,
máte je v srdci sídla,
vzletíš jako anděl...

Však v srdci máš jen jedno,
tvá láska má to druhé,
vzletíte jen spolu,
nespadnete dolů...
Autor L. Šebestián Borský, 28.10.2009
Přečteno 382x
Tipy 2
Poslední tipující: Jan Christian Hán
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí