Tak ...

Tak ...

Tak jako na nebi hvězdička,
září tu hlas Tvého srdíčka,
tak jako na louce kvítí,
Tvé oči nádherně svítí.

Tak jak rychle utíká století,
tak rychle chci být v Tvém objetí,
tak jak déšť padá k zemi,
dát Ti chci svůj úsměv němý.

Tak jako sladké cukrový,
chtěl bych Tvůj polibek medový,
tak moc už nechci jen snít,
s Tebou chci navěky být.
Autor Jay Dee, 28.10.2009
Přečteno 467x
Tipy 2
Poslední tipující: Kačennka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle kdyby mi někdo řekl..tak se složím..nádherné:)

29.10.2009 21:34:00 | Kačennka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí