Živá voda

Živá voda

Anotace: ***

Sbírka: TY

Mé dlaně jsou příliš chladné, lásko
Tak napij se ze rtů mých
Napij se mojí živé vody
Dívej se při tom do očí mých
A řekni, že nic věčnějšího není,
že patříme k sobě, že patří nám svět
Řekni, že vyhrajeme všechny války
a že už není cesty zpět,
protože já určitě zpátky nechci,
protože tady je vše, co mám,
když líbáš mě, hladíš moje tělo,
když to tvé ve spánku objímám
Lásko, co dáváš mi svoji duši
Těžko mé city k tobě tušíš
Těžko je budu schopná vyslovit
Po všech těch letech prázdnoty a strachu,
že budu chtít něco pro sebe jen mít
a pak to ztratím ve své sobeckosti...
Po všech těch letech stesku a zlosti
stala jsem se na tobě závislou
Veď mě dnem a veď mě černou tmou
Půjdu za tebou
Bez zaváhání
Půjdu za tebou
Spoutaná tvou láskou ke mně
Obrněná tvými komplimenty
Chráněná tvým pevným náručím
Podívej se mi do očí
A napij se ze rtů mých
Jestli ti nedávám živou vodu,
pak ať shořím ve dlaních tvých
Jestli má láska k tobě není navždy,
ať utopím se ve vzpomínkách tvých...
Autor unstoppable, 29.10.2009
Přečteno 431x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, enigman, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí