Vzpomínka na Tebe

Vzpomínka na Tebe

Anotace: Taková jednoduchá, rychlá...

Tiše usíná
Tichá krajina
Jezero s labutěmi
Mi tě připomíná

Les se ukladá
Starý příběh vykládá
O naší lásce
Nad kterou slunce zapadá

Labutě odplouvají
K spánku se ukládají
Že to nebylo to správné
Tiše zpívají

Krajina spí
Světla zhasly
Že už je navždy konec
oznámily
Autor Dragoniana, 29.10.2009
Přečteno 421x
Tipy 4
Poslední tipující: hašlerka, Mbonita, Miroslav Možný
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí