Závislosť menom ty!

Závislosť menom ty!

Anotace: Opäť som sa trochu hrala so slovami a rýmami :)

Nesiem sa na krídlach sna
a to pomáha mi dúfať,
že raz príde deň,
raz sa skončí len sen
a ja zas budem tvoja.

Si kúsok z môjho neba,
kto som vlastne bez teba?
Stratila sa aj hnev, stratila sa ľútosť,
ostala len láska a s ňou? Smútok.

Chýbaš mi keď plačem...
len teba objímať chcem.
Kedysi utieral si mi slzy,
no dnes, si ku mne drzý.

Viac nepoznám tvoj úsmev,
nepoznám tvoj spev...
Objímaš už inú,
ale ja stále lietať len s tebou chcem.

Tak kto ma vylieči?
Závislosť menom ty!
Ja ťa milujem...
a ty ma len raníš.
Autor dievcaVsne, 29.10.2009
Přečteno 352x
Tipy 2
Poslední tipující: Larey, Elisha
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nepomáhá..

30.10.2009 00:29:00 | Larey

Ta odvykačka se jmenuje čas.

29.10.2009 22:06:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí