Se svědomím prince

Se svědomím prince

Anotace: ..

Utápím se v bolestech
v jedné ruce láska
od krve
mozek se mi vzpírá v protestech
řežu si jí zápěstí
a má pýcha?
ta už je pod drnem.

Zajímavé
cit
(dovolte mi ji tak nazvat)
tak nevinný
co dokáže udělat s člověkem
nečekal bych od sebe
takovéto činny
žiji ve světě sobeckém.

Tak mi odpusťte
a vzkažte mamince
ať mi do omluvenky napíše
"zamilován"
jí řekněte že ji miluju
a já se zatím
dva metry hluboko pochovám
a chvilku klidu
si daruju.
Autor Larey, 30.10.2009
Přečteno 274x
Tipy 4
Poslední tipující: PPetrushka, carodejka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

povedená, :( SuperTipuju.

06.11.2009 16:06:00 | PPetrushka

Moc hezka pocitovka.

30.10.2009 20:41:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí