NIC

NIC

Anotace: ... netřeba něco dodávat

Tady nelze NIC říci.
Sám bych nevěděl co dělat,
být v podobné situaci.

S každou zprávou čekat,
že se něco změní?
Tohle nemá vysvětlení.

Ale zkus se na něj neupínat,
rozhlížej se jinde.
Zkus zapomínat.

Snaž se pohnout,
učinit ten krok.
Správně se rozhodnout.

Nechtěj zůstat někde stát,
když víš, že on tě nemá rád.

Já vím, je to nechutně zničující,
matoucí a bezvýchodné,
mé rady jsou jednoznačné,
tady nejde NIC!!!!
Autor haleachka, 30.10.2009
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...vítej na Literu :-)

30.10.2009 22:18:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí