Srdcoepika

Srdcoepika

Anotace: ..

Zahalenec bezejmenný
šlapal světem po špičkách
srdce svoje ukrýval
jak v nedobytném hradu

Zlomoci i jiná cháska
po zdech se mu sápaly
však marně a bezceně
do vášně se vkrádaly

A jak už to bývá
srdce samo uteklo
a v celé své nahotě
bezesný svět uzřelo

Po čase zas se vrátilo
vypadajíc k nepoznání
bylo jako stará řeka
v níž vyschly třpytivé vody
Autor Human Shadow, 31.10.2009
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí