"My"

"My"

Anotace: ***

Sbírka: TY

Jestli tam někdo je, kdo nade mnou bdí,
musíš to být ty
Nikdo jiný
Nikdo mě nezná, jako ty
Pochody mé mysli, mé pocity
To vše, co dělá to mé "já"
Chvíle, kdy vítězím, i ty, co prohrávám,
ačkoli bojuji ze všech sil
Chvíle, kdy obnažuji svoji duši
Ukazuji víc, než kdokoli tuší
Jen ty v mých křivkách čteš
Jen ty dokážeš
číst mezi řádky
A není žádné cesty tam
A není žádné cesty zpátky
Jsou to jen cesty k tobě a od tebe
Cesty, co prolínají se nocí, dnem
Cesty, co mnohdy jen tě zkouší
Lásko, pokud oddaná jsi srdcem, duší,
myslí svou pokořenou mými city
Musíš to být ty
Nikdo jiný
Bez pocitů výhry i viny
Protože v lásce nikdo není král
Jsme to jen ty a já
A nikdo není chudý
Nikdo neprohrává
Pokud miluješ tak, jak já
Slzy nic nezmění
Nezmění nic žádný pocit
Žádná chvíle nemůže změnit nic
Ať jsou jakákoliv slova, co chceš mi říct
Jakákoliv slova, co sama chci ti říct
- nikdo a nic nezmění,
co cítíš,
cítím,
co cítíme my
- možná zmatení, možná zbrklí,
však přesvědčení, smíření,
že není nikdo a nic,
co je tak silné, intenzivní
jako "my"
Ty a já
Navždy "my"
Autor unstoppable, 31.10.2009
Přečteno 603x
Tipy 8
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, jedam, vapiti, enigman, Petbab, nejsembásník
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

myšlenky o "dvou" už jsou tisíckrát zpracované, vždycky se najdou nová, neotřelá spojení, i ve Tvé básni jsou skvělé obraty, jen se mi zdá moc dlouhá...

31.10.2009 08:26:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí