Zbořené sny

Zbořené sny

Anotace: :(

Zlomek času v taji dnů
hrávali jsme krásnou hru
v dálnověku, někdy v čase
propadl jsem tvojí kráse.

Upadl jsem v zapomnění
v nemilost a utrpení
chtěl bych zase jednou tebe
líbat na tvém krásném těle.

Slunce dávalo mi třpyt
nyní jsem tu slzy zbit
a na těle se vrásky tvoří
kdosi mi mé sny zbořil.

Srdce mé ještě hoří?

Věř, že už uhořelo.

Ach to hoře,
jak ze zborcených snů můj život byl stvořen.
Autor Ďábel sám, 31.10.2009
Přečteno 359x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Koza, KockaEvropska, *whatsoever*, isisleo
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zborcené sny též znám, opravdu upřímný bolavý text.

16.02.2024 19:45:02 | mkinka

Někdy je fakt lepší zapomenout, kdyby to ovšem šlo ?! ST

27.01.2010 18:18:00 | Koza

Ďábelské. ST.

05.11.2009 23:35:00 | KockaEvropska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí