Čím je ti láska

Čím je ti láska

Anotace: pro jednou ji vynechám

Láska je pro tebe jen slovem z pěti písmen,
nikdy pro tebe neznamenala víc,
rozešel ses se mnou smskovým písmem,
do jiné náruče vyšel jsi vstříc.
Mám psát, že tě stále miluji nebo už tě nenávidím,
ještě před pár dny jsi byl mým vším,
za svou lásku k tobě se teď stydím,
když nalítla jsem tvým nikdy nekončícím lžím.
Autor callmyname, 31.10.2009
Přečteno 336x
Tipy 1
Poslední tipující: Elisha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Důvěra někdy vypadá jako naivita, ale není.

31.10.2009 18:01:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí