co se zdává

co se zdává

Anotace: jirka 002

Co se zdává

Někdy se mi zdává
že ji slyším znít
stříbrný hlásek našeptává
slovíčka jak hebká nit

Někdy se mi zdává
že už lásku mám
že ji slyším zpívat
že už vchází k nám
probouzím se zase znova
a lásku nepoznám

Cestičkou z oblázků
půjdu si pro lásku
maličkou a plnou trní
a necítím, že to bolí

Smysly své poztrácím
a přec tu budu rád
pro jedny dlouhé vlasy
pro slova mám tě rád
za tu trošku štěstí
budu bojovat
Autor slamtron, 23.11.2005
Přečteno 390x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať se ti přání splní.

24.11.2005 10:31:00 | takova

Cestičkou z oblázků...Tohle sis vypůjčil, jen nevím přesně od koho...Ten zbytek je moc dobrý!

24.11.2005 09:58:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí