jen tak

jen tak

Anotace: ...

Procházíš temnou nocí,
v nohách tíž tonoucí.
směnit pocity s kolemjoucím
vítězství nemohoucím
nemůžeš plakat, slzy
mění se v duše obvazy.
Nepláčeš, neskáčeš
smutek z rány bolí

Nepláčeš, neskáčeš
srdce trpce truchlí.

Boj skončil, vítěze není
smutek tělo tvé plení.

Tvář tváří zůstane
z fotky žádná neuhne.
Oči vlhké, však slz není

Klíč v zámku nehybně,
nevrátí se nepochybně.
Autor maedison, 31.10.2009
Přečteno 385x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Květka Š., Le ver luisant, sestra-konec, Elisha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsou ztráty i nálezy.

31.10.2009 20:31:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí