Rány v duši...

Rány v duši...

Anotace: ...

Řekla mi, že jsem jí fuk,
jako by vrazila dlouhý nůž,
a znásobila velikost mých muk,
srdce mé krvácí.

Krev řinoucí se z rány,
zaslepila oči mé,
slétají se hladové vrány,
srdce mé krvácí.

Již zbyly jen kapky poslední,
v ráně po krutém noži,
nezměnily se však city k ní,
srdce mé krvácí.

Oči klovou vrány černé,
důlky tmavé zbývají,
rány zejí jenom prázdné,
srdce mé krvácí.

Srdce mé již nekrvácí,
poslední kapky vytekly,
nyní jen slzy zbývající,
v děrách po očích zůstaly…
Autor Manstein, 31.10.2009
Přečteno 391x
Tipy 3
Poslední tipující: susana načeva, Aurelius, Danik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí