Utrhni si mě

Utrhni si mě

Anotace: neuvadnu Ti..

Časy smutku jsem bloudil sám zlým světem
bez naděje
bez víry
bez pochopení
jizvy na srdci mám
byl jsem jen vadnoucím květem
který se nechal trhat.

Teď jsi tu Ty
a já jsem jiný
měníš mě
ne mou osobnost
ale moje city
jsi moje budoucnost
moje srdce
má proč tlouct
pro Tebe
pro Nás
jsem šťastný
i když ne úplně
ale to tak nebude
napořád.

Z Tvých vlasů si trhám listy
a z nich čtu
co bude
i tak si nejsem stále jistý
tak mě podrž
tak mě pohlaď
já tu jsem
a navždy budu
našel jsem Tě
jsi můj poklad

chybíš mi.
Autor Larey, 01.11.2009
Přečteno 361x
Tipy 4
Poslední tipující: blue, carodejka, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

že by láska ještě nezemřela? ... pěkné :)
zaujaly mě ty listy z vlasů :)

03.11.2009 02:01:00 | blue

*

01.11.2009 15:48:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí